rock'/clothes/anywhere,anyhow/cheap/unique/stylish/shopping/trend setter


Ready , set , LET'S SHOP!!!!


...don't stop till you get enough










Cum comand?

      
"Le vreau!!!! Cum pot fi ale mele?!?"




       Ai gasit ceva interesant ce crezi ca ti s'ar potrivi?Grabeste'te!!! maine ar putea fi prea tarziu! Da'mi de stire si produsul dorit va ajunge singur la tine acasa!
       Orice comanda soseste la destinatie,oriunde in Romania numai prin colet postal (sistem ramburs ) ,exceptie facand insa Craiova( aici se preda comanda personal si nu sunt percepute alte taxe-taxe de transport).
        Prin urmare : pune ochii pe orice articol disponbil si da'mi de stire!! Trimite un mail la adresa ditzu_adela@yahoo.com cu datele tale ( includ : nume,prenume, adresa, cod postal si eventual un numar de telefon pentru o comunicare mai usoara) si voi rezerva indata articolul dorit. Durata maxima disponibila unei rezervari  nu poate depasi 7 zile. Ulterior confirmarii comenzii,coletul va fi trimis catre tine la data dorita si va ajunge in maxim 3 zile.Taxele de transport ( percepute,repet, doar pt comenzile din afara Craiovei) oscileaza in functie de greutatea coletului (7-10 lei ) si nu sunt incluse in pretul afisat.La o comanda de peste 100 lei ,transportul este asigurat de mine!



   Fidelitatea este recompensata!! Pentru cei/cele ce revin cu comenzi ii asteapta cadouri si mici surprize!!



   Ce mai astepti?! Da o raita prin jur si arunca o privire!
                                                               Pe curand!